onsdag 14. mars 2018

Lyd fra termostat

Håper noe vet hvorfor termostaten til gulv varmen i gangen min plutselig har begynt og lage kneppe lyder? I går hørte jeg en merkelig lyd fra termostaten til varmekablene på badet. Det kom en serie raske klikkelyder etter hverandre, .

Få tilbud fra flere leverandører fra Oslo. Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer. Er det bedre med elektronisk termostat eller mekanisk?

Jeg har lagt merke til at mekaniske termostater har en klikk-lyd. Regulator benyttes primært når det ikke er ønskelig eller mulig å benytte en termostat. Typiske bruksområder er vindfang, vaskerom, bad og rom hvor man . Termostaten på varmekablene på badet slår seg stadig av og på rett etter hverandre. Termostaten til varmekablene på badet begynte plutselig å slå seg av og på hvert 5. En høy klikkelyd høres hver gang den slår seg av . Er du heldig, er det termostaten som ikke virker.


Trekk ut kontaktene, lyder rådet fra forsikringsselskapet If. Har en kompis som nylig kjøpte en t 20mod.

Denne har en tydelig summe-/busselyd ifra termostat i kupèen når motor er i . Nei, det va'kke mye ly stille som i grava var'e. Fikse termostaten til varmekablene på badet. Det finnes også smarte termostater for oppvarming, og etterhvert vil også både hvitevarer og kjøkkenutstyr være tilknyttet hjemmenettverket. Lyden kan beskrives som en klukkende, susende eller dryppende lyd.


De fleste kjøle-/fryseskapene har i dag kun én termostat og én kompressor. Det har også kommet en rar lyd i motorrommet. Er det pip som stammer fra motoren (mekanisk lyd), eller er det pip fra konsollen (varsling). Ellers er det termostat på alle utenbordsmotorer. Betjeningspanelet passer i standard veggboks og i samme rammer som ELKO brytere, dimmere, og termostater.


Termostat med romføler DeviReg 5med Elko ramme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg