torsdag 22. mars 2018

Motorsagkjede sliper

Sliper raskt alle sagkjeder (unntatt 1/4) med ønsket vinkel høyre/venstre 0–30°. I tillegg til at den sliper automatisk, sliper den fantastisk bra. Se film fra vår motorsagkjede slipekursdag 17.

Denne filmen viser det geniale Power-sharp. Har biltema-sliper, slipestift til dremelen, samt en \quot\;skikkelig\quot\;. For sliping av samtlige STIHL sagkjeder, sagblad til ryddesager og hekksakskniver. Grunnenhet, komplett med stativ for alle STIHL .

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre opplevelsen din på nettstedet vårt. Ved å fortsette å navigere på dette nettstedet samtykker du til vår bruk av . Motor 85W 230V/50HZ, hastighet 48o/min, målskive 1x x 2mm. Ihle ber oss sammenligne tennene på et sagkjede med en høvel.


Jo lavere rytteren slipes ne desto dypere graver skjæretanna seg ned i . Men, jeg liker tanken på enkel sliping ;D. En kollega kjøpte seg elektrisk motorsagkjede-sliper på Netthandelen, og den fungerer utmerket . Motorsagkjede til Sagbruk, også kalt Kløyvekjede, hvor man sager med veden, filt med graders vinkel. Innleggets emne: Re: Å få motorsagkjedet skarpt.

Den maskina brukes hos meg primært til sliping av kjedet på vedmaskina, da det kjedet er . Om du lurer på hvordan motorsagkjedet skal slipes finner du mange nyttige råd i denne videoen. Enkle gjør-det-selv-tips til hvordan du filer kjedet på McCulloch-motorsagen med et filsett. Dette produktet selges umontert, og må monteres i henhold til monteringsanvisningen før bruk.


Hus, hage og oppussing: Jeg har ei motorsag av typen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg