onsdag 28. mars 2018

Hvordan lage kode på sykkellås abus

Skravlesiden: Har kjøpt sykkellås som er med kode en lager selv. Står Abus 160/, finnes på jernia for 3kr , så tipper det er litt . Knekk koden på en standar hengelås (1kr abus)innlegg4. Foreldreportalen › FPForum › Fritid og hobbyBufretLignendeinnlegg - ‎forfattereABUS kodelås Fritid og hobby. Nedlesset med bæreposer kom jeg ut og begynte å låse opp min irriterende ABUS spiralkodelås - helt umulig.


Burde jeg vite hvordan den ved første gangs bruk skal behandles for å få en personlig kode? Kan lage egen kode selv, men aner jo ikke hvordan, . Kraftig kodelås med mm vaier og innebygd nattlys. Det er lurt å ha kodelås på for å hindre tilgang for uvedkomne. For å sette kodelåsen på velg innstillinger-ikonet på skrivebordet:.


Ivera Steel-O-Flex 72Abus sykkellås med herdede stållenker rundt kabelen. Numerino 1290/Abus Numerino sykkellås med kode. Velg om du vil ha en lås med nøkkel til eller en kombinasjonslås med kode.


Sykkellås med bøyle i sementert stål og dobbelt låseanordning - tåler en trekkr. Trenger en lur måte og åpne en sykkellås jeg har glemt koden på ! PS : Gidder ikke ta en suuper duuper saks til . Spiralformet sykkellås med 3-sifret kombinasjonslås. Abus er det mest solgte sykkellåsmerket i Norge, med av til sammen.


I videoen under ser du hvordan den ungarske Thiefbusters-gjengen . Individually settable code; Press'n Shine Function - the illuminated dials make setting the code easy even in . Sikre sykkelen din med en godkjent sykkellås, så vil du forhåpentligvis ha glede av sykkelen din mye. Abus Key Combo 16kodelås Wire, 15x8mm, kode,. Bøylelåsen ABUS Granit X-Plus HB var testvinner, men bøyelåsen LUMA Bravo 35.


Bike-Tec vaierlås med kode, slangelåsen Buffo, og vaierlåsene Kryptonite. Kryptonite New York Chain som markedets beste sykkellås. Disse ble testet: Bike Tech Cable Lock, Bike Tech Coil Cable Lock Lux, Trelock S Abus Centuro 8 Trelock PK48 Abus Steel O Flex Granit .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg