mandag 12. mars 2018

Krav til branntetting

Temaer: Løsninger godkjent for brannte]ng. Begrensninger/Forutsetninger/Muligheter . Hvem har ansvaret for branntetting i bygget?

Hvilke krav setter forskriften til utførelsen? Branntetting er i hovedsak å forhindre brann- og røykspredning fra en. Det stilles krav om at kabler, rør, ventilasjonskanaler osv.


Er det noe krav om å inneha noen form for sertifikat for å utføre branntetting av kabelgjennomføringer?

Husk alltid ved branntetting: Det må kun brukes godkjente. Denne brosjyren omhandler produkter, bruksområder, ansvar, krav og løsninger in-. Krav og definisjoner fra teknisk forskrift til plan- og bygningsloven.


I Norge er det strenge krav om at kabler, rør, ventilasjonskanaler og andre. Det er mange hensyn å ta i forbindelse med branntetting av rør-, ventilasjon-, . Til branntetting rundt tekniske gjennomføringert. Branntetting er i hovedsak å forhindre brann- og røykspredning fra en branncelle eller en brannseksjon til en annen. Generell tekst krav: klassifisert brannmørtel feires mot forskiaiing.


Fuger med høye krav til bevegelighet (ute og inne). Hilti brannstopp produkter de økende krav. I takt med kravene øker også bevisstheten om branntetting. De som arbeider med trekking av kabler og rør vet best hvor brytingen i brannklassifiserte vegger og . Krav til branntetting og branntetteprodukter finner man i Teknisk forskrift og REN veiledning til teknisk forskrift 20og Forskrift og brannforebyggende tiltak og . En forutsetning for riktig branntetting er at montasjen er utført ihh.


Det stilles krav om at kabler, rør, ventilasjonskanaler og liknende ikke skal svekke brannmotstanden i både nye og eksisterende bygg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg