tirsdag 13. mars 2018

Accoya dør

Accoya er modifisert kvalitetstre til produksjon av vinduer, dører, panel, terrassebord og alle utvendige detaljer. Det er et miljøvennlig alternativ til klasse som . Dører har i hovedsak blitt produsert i furu material. Men i senere tid har vi produsert en del dører som vil stå svært utsatt til for vær og vind i Accoya.


Accoya trevirke egner seg perfekt til vedlikeholdsfri terrassebor verandaer, fasader, bekledning, vinduer og dører i Norge. Brukes på dører, vinduer, fasader, rekkverk, terrassegulv, utemøbler, innredninger, listverk osv. Accoya og Medite Tricoya er verdensledende på stabilitet og har 5. Accoya brukes også for vinduer og dører som kan konkurrere i kvalitet med aluminium . Modell Jonsknuten (uten glass) har panel i Accoya lagt i fiskebeinsmønster på utsiden og frisede fyllinger i MDF på innsiden av dørbladet.


Accoya dører og vinduer kan forventes å vare minst dobbelt så lenge som furu før utskiftning. Accoya er acetylert Radiata furu fra FSC sertifisert plantasjeskog på New. De fleste av våre dører kan leveres med galvaniserte, hvite, gullakkerte og syrefaste hengsler, espagnolettlås, de fleste typer glass, og i tresortene furu, accoya, . Vinduet blir produsert i Accoya Oppsumerer noen av de fantastiske fordelen. Svelling og krymping redusert med eller mer.


Oppsumerer noen av de fantastiske fordelene. Svelling og krymping redusert med over eller mer. Accoya er modifisert kvalitetstre til produksjon av vinduer, dører, panel, terrassebord og alle ut- vendige detaljer. Det er et miljøvennlig alternativ til klasse 1 . Flere av våre dører leveres som standard med Accoya i panelet. Accoya - accoya, aluminiumsdør, aluminiumsdører, balkongdør, branndør,.


I tillegg til våre standardmodeller produserer vi selvfølgelig dører etter våre kunders . TYPEGODKJENTE BRANNDØRER Eside ACCOYA dører side YTTERdører side 6-SKREDDERSYDDE spesialdører side 16-20. Det som er spesielt med oss, er nisjeproduktet vårt, dører av accoya, sier Vidar til Agdernæring. Accoya er trevirke som blir behandlet på en . To see more from Vikeså Trevarefabrikk As on Facebook, or create an account.


To see more from Vikeså Trevarefabrikk As on Facebook, . Offisiell leverandør av Accoya trevirke og Medite Tricoya MDF. Heltre Accoya vindu og dører med transparent beis. Accoya terrassebord er bærekraftiv trevirke fremstilt på en miljøvennlig måte - helt uten miljøgifter. Samtidig gir Accoya uovertruffen stabilitet og holdbarhet, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg