mandag 12. mars 2018

Leca plugger

Her finner du plugger og bolter til bruk i betong, lettbetong, Leca. Prøv gjerne innfestingsguiden på som gir deg tips om bruksområder og . Lettbetongpluggen kan benyttes i all lettbetong og Leca.

Pluggen er laget for gjennomstikksmontasje og har skrue med TX spor. Har du vegg, tak eller gulv som ikke er i tre? Da trenger du gjerne en plugg når noe skal festes. Hva er greiest å bruke for å feste 2xi leca?


Skal lage arbeidsbord i kjellern, og tenkte å skru rammeverket rett i veggen. Sett med plugger i forskjellige dimensjoner. Det finnes gode plugger for feste i disse materialene, men jo dårligere. Da fulgte det med en stor bit Leca, med skruen sittende i. Hvilken plugg/skrue fester best i porebetong/Siporex.


Takke meg til leca, enda så drital leca er så er den bedre å få feste i. Skal du ha mye belastning ville keg brukt spesielle plugg/bolt. Mange plugger er så stive at de bare spinner i hullet, spesielt på leca som ikke . Plugger til gips, siporex, leca og lettbetong.

Ekspanderende plugg for porøse materialer: Lettbetong, Leca, Siporex m. Thorsman festemateriell - Plugger, 2KB. Leca er et flott materiale på mange måter, men det kan være vanskelig å borre. De nye multifunksjonelle pluggene er praktiske. Kan enkelt deles opp og selges til en mye høyere pris.


ESSVE UNIVERSALPLUGG LECA 8X50(100), 90 Pk, Kjøp. Title: Leca idèbok, Author: Weber, Name: leca_ideboken, Length: 100. EPS monteres på fuktsikker bakvegg (f.eks tegl,betong, Leca) med plugger tilpasset underlaget og isolasjonens tykkelse. LETTI PL-tilpasset Letti-klammeret for bruk på mur eller pusset Leca. ESSVE Turbo er en ekspansjonsfri innfestning for lettbetong og Leca.


GB er en polyamid plugg med trekantet form og utvendige riller. Skruer med grove gjenger beregnet for montering av tre på leca , uten forboring. Produsert av herdet stål med gulkrom overflatebehandling.


Enkel montering - uten bruk av spesialverktøy; Trekantet profil forhindrer rotasjon ved montering; Benytt tre- eller sponplateskruer; Kan brukes i Leca og teglsten. Pluggen leveres med senkhode i Pozidrive utførelse. For mekanisk festing av ROCKWOOL over terreng på betong, Leca og Siporex.


Når det gjelder muring av egen Leca-grunnmur og pipe,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg