tirsdag 13. mars 2018

Decra pris m2

Decra Classic er et tak som er like solid som det er pent. Planlegger nytt tak til våren, det er snakk om 1m2. Har nå fått pris fra en byggevare sjappe.


SPØR OM TAKPAKKEPRIS( få rabatter på tilbehør) ! Icopal Decra classic takplater til kampanjepris. Decra Classic er bygget opp av en kaldvalset stålplate. Velg butikk For å se pris og lagerstatus.

Decra Classic lagt på eksisterende papp eller annet egnet undertak. Decra tåler alle aktuelle snølaster – helt opp til kN/m(ca 21kg). Med Decra takpanner er du garantert et tett og solid tak i mange tiår. Velger du Decra Classic takpanner får du et tak som er like solid som det er pent. Vi håndtere decra tak classic og nye varianeter; decra eleganse og decra stratos.


Decra har lav vekt og tar liten plass; en pall er nok til 1mtak. Vårt søsterselskap Nor-Dekk AS har alt av takprodukter til markedets laveste priser. Hva bør jeg forvente i pris på en slik jobb?

Jeg betalte 190K for to år siden for bytting av underpapp og legging av Dekra-plater. Noen som vet ca pris det vil koste å få lagt på decra som blir lektet oppå shingelen som ligger der idag. Din varmeregning falder og værdien af dit hus stiger, når du udskifter dit gamle tag med et nyt. Endre, Velg Decra veldig enkelt å legge påå og det holder mye lenger en for eks Zanda tak . Tommelfinger regel er at det koster 10per mpluss moms. Vi hentet inn tilbud fra flere på å få lagt decra.


Find nyt og brugt indenfor Tagsten og -plader m. Taplader, Decra, b: 410mm l: 1324mm, Nye Decra Classic stk = mtag . Daniel Horn leverte et bra tilbud til en fornuftig pris. Klik ind på siden og se vores konkrete mpriser på Decra- og eternittage samt tagpap. Med et nyt tag fra TagGruppen er du sikret håndværk af højeste kvalitet.


Snekker,Taktekker Ønsker pris på legging av nytt takdekke på enebolig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg