onsdag 21. september 2016

Diffusjonsåpen maling innendørs

Innendørs: Betongen er vanligvis ren og pen når den er innendørs. Hei, Er det noen her som kan anbefale en meget diffusjonsåpen malingn for innendørs treverk? Jeg har foreløpig fått tips om silikamaling, men .

Matt, diffusjonsåpen vannfortynnbar maling for mineralsk underlag på fasader og grunnmurer ute, samt for vannutsatte vegger og tak innendørs, f. Byggforsk anbefaler at maling på gips under under bakken er diffusjonsåpen. Er dette noe jeg må se spesielt etter, eller kan jeg regne alle . Vann kan ikke trenge inn i treverket gjennom malingen, og derfor der det ikke behov for at det skal ut heller. Er grunnmuren eller støttemuren lagd av et materiale med armeringsjern i, slik som støpt betong, skal den males med en diffusjonsåpen maling . Pr idag er de malt med en helt matt maling som tydeligvis har holdt godt.


Jotun Mur Silikonemulsjon Maling er en matt, værbestandig, . Ved å velge riktig maling, er det å male en betongflate et relevant alternativ for. Gir en halvblank og diffusjonsåpen overflate; Hurtigtørkende og spesielt utviklet til gulv; Velegnet til overflatebehandling av betong- og tregulv, f. Malingens bindemiddel bestemmer også hvor diffusjonsåpen malingen blir, det vil si. Salg av maling for innendørs og utendørs bruk foregår vanligvis hos en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg