mandag 26. september 2016

Messing priser skrap

Metallco AS er online med verdens ledende metallbørser som styrer prisene på de. Stålskrap, sakset klippet, maks 50xcm, godstykkelse mindre enn mm.

Fritt for urenheter som andre bronse legeringer, aluminium, messing og jern. Metallco AS hadde opprinnelig sitt fokus på skrapjern (jernmetaller) og var tidlig. Vi tar i mot alle typer metaller som kobber, aluminium, messing, bronse, sink, bly, . Forumets hovedside › Kammerset › Off-topicBufretLignende11.

Jeg hadde vel egentlig sett for meg at kg-prisen var høyere. Det står altså ikke så dårlig an med meg, men har lurt hva slags priser man kan få for skrapjern. Noen som vet hva prisen på stål er nå, altså skrapmetall? Kjøpe metaller i privat skalainnlegg25.


BufretUlike typer metaller, slik som bly, aluminium, kobber, messing m. Dette er en svært vanskelig legering som kan variere sterkt i pris. Skrapjern benyttes som råvare av så å si alle stålverk i dag. Typiske metaller vi kjøper og selger er kopper, messing, bly, zink m. Priser på Jern/Metaller er alle opgivet Pr.

Har du en større mængde Jern/Metal, ønsker du afhentning eller andet så tøv ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg