tirsdag 6. september 2016

Sparkling av trapp

Men en nymalt trapp vil fort være verdt innsatsen. Her er det brukt sparkel som passer til å glatte ut småsår på vanger og opptrinn. Pusse opp trapp er noe du kan utføre selv, men det tar tid.

Sparkling Når i pusseprosessen skal jeg bruke sparkel? Pdd holder jeg på med grovpussingen av trappa (60-papir) og har tenkt å sparkle gamle hakk og sår. Våre malte trapper er som oftest kledd med et tynt lag MDF eller det benyttes.


Etter sparkel og sliping lønner det seg å grunne en gang til med JOTUN KVIST- OG SPERRE GRUNNING.

For maling av trappetrinn, gå inn på trestjerner. Når trappen var blitt matt kunne vi begynne å sparkle alle hakkene, og så kunne selve malingen begynne. Ved sparkling på glatte, ikke sugende underlag skal priming utføres som gysing. Hey'di Express påføres med sparkel eller brett.


Eller bruke ukesvis på å skrape, pusse, sparkle og grunne, før man maler på nytt? På Kreative Idéer finner du kreative og gode idéer, DIYs, smarte tips og oppskrifter. Vi har samlet ekspertenes beste tips og råd om sparkling og reparasjon av stort og smått, fra møbler og gulv til vegger og tak. Kan man sparkle en trapp, eller må man pusse den helt ned da?


Her er en enkel veiledning til å lukke åpen trapp.

Noen spesiell maling som anbefales til trapp, eller kan jeg bruke samme. Typiske jobber vi utfører i Bærum er helsparkling av vegger, sparkling av. Vasket bare trappa med salmiakk jeg, pusset litt og så malte. Har en lakket furu trapp som skal pusses og males hvit, maling av vegger på stue, bod og vaskerom.


Vår trapp er år, men mannen har lagt ned veto mot å ta trinnene - det vil medføre heftig pussing, sparkling, ny pussing og maling i følge han. Sparkling er akkurat så lett som en tror det er - om en bare vet hvordan man gjør det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg