mandag 19. september 2016

Bruk av ovnskitt

Jeg skal sette opp en Handöl Silvia i dag. Ddet har tatt ufattelig lang ti for da jeg skulle mure igjen den gamle røykåpningen etter den forrige . Ovnskitt og ovnsverte er nok det du er på jakt etter. Eller har du en ovn i huset som ikke er i bruk lenger?


Fortsatt bruk av verneverdig ildsted og nyinnstallering av stilriktig ildsted. Ta på rikelig med ovnskitt mellom de delene som skal sitte sammen. Meget liten forurensingsfare under produksjon, bruk og eventuell senere deponering.

Bruksområder: Brukes i støpejern og aluminiumsindustrien hvor . Ildstedet må ikke modifiseres; bruk kun originale deler. Les nøye anvisningene om montering, bruk og. Påfør rikelig med ovnskitt både på rørstussens. Sprekker og skjøter i ovner kan tettes med ovnskitt som herder til en ildfast. Du kan til nød bruke vanlig sementmørtel (tørrbetong), men murmørtel er for svak.


Ved oppsetting må alle sammenføyninger kittes nøyaktig. Bruk så mye ovnskitt at det tyter ut av falsene og skrap vekk overflødig.

Kjøp 3G SVART OVNSKITT - TOLMER online hos BAUHAUS. Tolmer Kitt til ovner, peiser og røykrør som benyttes for å . Ting kan tyde på at det er noe som heter ovnskitt. Kopiering av materiale fra VG Nett for bruk annet sted er ikke tillat uten avtale. Ovnskitt for reparasjon og tetting av ovner, og tetting i skjøter på ovnsrør. OBS: Bruk ikke ovnskitt på pipedelenes innerrør.


Se til at røykrøret er vannrett, aller helst har noen graders stigning inn mot pipen. Stålpipe kan toppmonteres (se stålpipebrosjyre). Fjern tilsølte klær og fortsett vaskingen.


Som tettemateriale brukes vanligvis en tettesnor av glassfiber eller. Riktig montering og bruk er viktig for at du skal ha full glede av peisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg