tirsdag 6. september 2016

Byggevarer askøy

Byggevarer - hagemøbler, grill, gressklipper, maskiner, netting, stolper, gjerde, hundegår høytrykkspyler, markise, gjødsel - Finn firmaer, adresser, . Askøy Byggsenter AS ble etablert i 197 og vi har siden den gang vært en av de største boligbyggerne på Askøy. Vi tilbyr byggevarer, hageredskap og hus.

Adresse: Florvågveien 19/2 53Florvåg Telefon: Kontakt oss. BufretLignendeAasebø Sag AS er et trelast,- byggevare- og byggmesterfirma med beliggenhet sentralt på Askøy. Vi har egne tømrere og tar de fleste byggeoppdrag. Montér Askøy - Florvaag Bruk i Florvåg er en av våre lokale forhandlere av bark, byggevarer og trelast i ditt område.


Av brensel leverer vi parafin, fyringsolje samt bjørkeved. Vi leverer også et bredt spekter av produkter .

Det var noen voldsomme variasjoner, det må jeg si, sier Audun Sture på Askøy Byggsenter. Skal man for eksempel ha ti sponplater, kan man . Foretak med bransjen Agenturhandel med tømmer, trelast og byggevarer i Askøy - A. Askøy Byggsenter AS er et byggsenter i Strusshamn på Askøy. Interiør og oppussingAnleggstjenester og byggevarer Askøy Byggsenter As. Ask cb8y+brensel+AS_100153163S1/ Askøy Brensel AS finner du i Florvåg. Nordre Askøy Haugland/Davanger/Ramsøy Kleppestø Florvåg Erdal Ask 0. Vi har nå 1treff innen byggevarer i Askøy fra Finn.


Svar \'Et spiker\' og vinn byggevarer fra Byggmax. Du kan vinne gavekort til en verdi av 50 0eller 0kroner. Totalmarkedet på byggevarer går ned med fem prosent i 201 mens Byggmax øker sin omsetning . Vi er en av de eldste aktørene innen byggevarer og et av de eldste byggeselskapene på Askøy og har års erfaring bak oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg