fredag 9. september 2016

Sirkulasjonspumpe kjølevann

Koble sirkulasjonspumpe i kjølevann sløyfe - posted in Båtforumet: Jeg skal utvide kjølevann sløyfen om bor har idag kun tilkoblet en vv . Emnetittelen er endret, var opprinnelig Plassering av sirkulasjonspumpe på kjølevann. For mer informasjon, se 'Regler for Åpent Forum'.

Miljøvennlig og stillegående sirkulasjonspumpe som oppfyller kravene i ErP-direktivet 641/2009. Kan brukes til sirkulering av varmtvann/kjølevann til . Er det noen som vet om disse pumpene blir ødelagte? Min lager en skikkelig stygg lyd og virker ikke som om den sirkulerer på vannet .

ELOC sirkulasjonspumpe/motorvarmerinnlegg17. BufretSirkulasjonspumpe, Delenr: 29095 Se mer informasjon om delen. SIRKULASJONSPUMPE KJØLEVANN, 1060Km, kr 100- inkl. Elheat er en unik universal slange/motorvarmer med innebygd sirkulasjonspumpe. På grunn av pumpen sirkulerer oppvarmet kjølevæske gjennom hele . Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør . HAR MONTERT KW VARMEAPPARAT I BÅTEN SOM ER BASERT PÅ MOTORENS KJØLEVANN.


Man henter ut det varme kjølevannet så høyt på motoren som mulig, like før termostaten. Returen monteres i nærheten av sirkulasjonspumpen for å få maksimal .

Sirkulasjonspumpe: Her er problemet som oftest lekkasje. Påfyllingslokk: Lekkasje i lokket vil resultere i at kjølevæske blåser ut og væskenivået synker. Merknad: SIRKULASJONSPUMPE FOR KJØLEVANN ZEELEKTRISK Årsmodell: 201 KmStand: 49899. Motor/gir: EM6 109HK, TRINNLØS 5D COMBI . Kraftig og kompakt sirkulasjonspumpe konstruert for kontinuerlig drift. Brukes for å øke sirkulasjonen i kjølevannet ved montering av varmtvannsbereder eller . Sirkulasjonspumpe 900Liter Brukes til å øke sirkulasjonen i motorens kjølevann når du ettermonterer enten defroster eller varmtvannsbereder Spenning: 12Volt . Er det noen som vet hvordan sirkulasjonspumpen og stengeventilene i kjøleanlegget virker?


Det tetter seg hvis det aldri blir skiftet kjølevæske på bilen. Varmluftsvifte som henter varmen fra motorens kjølevann. V 6A Strømforbruk 24V 3A Kraftig og kompakt sirkulasjonspumpe konstruert for kontinuerlig drift. Trengs det ekstra sirkulasjonspumpe på sløyfa, eller driver pumpa i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg