tirsdag 13. september 2016

Svertesopp fjerning

Svertesopp kjennetegnes ved sorte prikker eller spindelvevlignende nettverk på. Forebygg ny vekst å redusere fuktigheten og fjerne eventuell . Er du en av dem som irriterer deg over svertesopp på huset når våren kommer?

Du er ikke alene, men det finnes heldigvis forebyggende tiltak! Hvis du oppdager svertesopp inne i huset eller leiligheten bør den fjernes. Siden den ikke er så pen å se på er det også mange som . Svertesopp er primært et estetisk problem som gjør at huset ditt ser.

Vaskemidler beregnet spesielt på utvendig renhold av hus finnes i handelen. Skal du fjerne svertesopp (små sorte prikker) kan du bruke klor. Svertesoppen kan sees som svarte prikker på malingsfilmen.


Den er først og fremst en estetisk utfordring, og vil først gjøre skade på treverket ved . I huset jeg bodde sammen med faren til datteren min, hadde vi svartsopp utvendig på huset. De elastiske fugene i dusjhjørnet må vaskes ofte. Det er lett for skitt, hår, sjampo og andre rester å legge seg på silikonfugene som et belegg.


Skal du i tillegg fjerne svertesopp (små sorte prikker) blander du kopp korin i liter vann og skrubber svertesoppen bort med denne. Hva gjør jeg hvis jeg oppdager muggsopp i boligen.

Etter en lang vinter så kan det være behov for å fjerne svertesopp på husvegger. Det tar ti og kan være omfattende, men den gode nyheten er . Vekst av muggsopper på flater kan først vise seg som en lett misfarging av overflaten, for eksempel flekker med gråtone i . Hus, hage og oppussing: Har fått en del svertesopp på loftet, gammelt. Hvordan går jeg mest effektift frem for å fjerne svertesoppen? Jeg trodde at eneste måte å fjerne dette på var å skrape av fugen og legge. Men for å fjerne soppen vet jeg ikke, da må det gjerne skrubbes . Kondens på loft fører ofte til svertesopp på kalde flater som f. Svertesopp har i seg selv små konsekvenser, men avslører tilgang på fukt og fare . Mange irriterer seg over å stadig måtte vaske huset for sjenerende svertesopp, men det kan også være ødeleggende for huset å bli angrepet, . Søk på midler for fjerning av jordslag/svartsopp på tekstiler.


Felles for de fleste av disse midlene er at de bleker. Husk at det er først og fremst vaskemiddelet og vannmengden som skal fjerne skitten, ikke trykket. Svertesopp er en samlebetegnelse på en rekke muggs-.


Mange sverger til egen mix av salmiakk og oppvaskmiddel eller klor og oppvaskmiddel for å fjerne svartsopp og rengjøre ekstra møkkete flater.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg