fredag 16. september 2016

Salg av billakk

Vi er en av Midt-Norges største leverandør av lakk og tilbehør. Vi selger alt fra slipemateriell og sparkel til lakk og klarlakk. SPRAYLAKK MED FARGE UTEN HERDER 400ML R100mikset lakk i sprayboks etter.

Vi har mange års erfaring fra bruk og salg av billakk produkter. Utmerket til utbedring av lakkskader og steinsprut. Salg Av Billakk Og Tilbehør - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.


Her finner du stort utvalg av lakkfarger til bilen, blant annet motorlakk, grunning og klarlakk.

Kontakt din nærmeste Mekonomenbutikk om du trenger hjelp til å . Virker som dem har veldig mye bra produkter. Vi forhandler industrilakk med kvalitet som lastebillakk men til en lavere pris. Hvor kjøpe lakk til bilen - posted in VerktøyforuHvor pleier folka å kjøpe lakk til land roverene sine?


Handle Lakk og farge opptil - LAVERE PRIS og HURTIG levering hos. Butikken på Forus er åpen man-fredag 8-16. Fagområder: Billakk, tekniske spørsmål, utstyr, verktøy, kjemi.


Jeg har noen småriper i billakken her og der som jeg tenker å utbedre selv. Så langt har jeg raskt pusset dem ned ved hjelp av fint sandpapir .

Billakk og tilbehør - Tlf: 71870 tastevalg 2. Salg verkstedutstyr, billakk og rekvisita. Billakkspesialisten er en komplett leverandør til lakkerings- og karosseriverksteder. Vi har landets største utvalg innen spraylakk. Bilskadereparatør/sveiser KJEVERUD BIL KJØP/SALG BRUKTBIL LAKK. Størst omsetning har vi fra import og salg av billakk til lakk og karosseriverksteder på Østlandet, Sørlandet og i Nord-Norge.


Vi er også importør av PPG billakk, og selger til lakk- og karosseriverksteder over. Må like salg og kundeveiledning, fordel med butikkerfaring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg