torsdag 8. september 2016

Håndbagasje fly størrelse

Når du flyr med SAS får du alltid ta med ett stykk håndbagasje om bord. Reglene for håndbagasje, går både på størrelse, og på vekt. Variasjoner finner man gjerne som en følge av at enkelt flytyper er så små at .

HÅNDBAGASJE: Charterflyene tillater minst bagasje i hyllene over setene. Ryanair: Vekt kilo, størrelse 55x40xcm. Gebyrets størrelse står oppført i vår Samlede gebyrtabell. Ett stykk håndbagasje per passasjer (med unntak av spedbarn som reiser på foreldres fang) . Håndbagasje fly: Når du er ute etter informasjon om et spesifikt flyselskaps regler for håndbagasje, kan du komme et godt stykke på vei ved å . Den internasjonale lufttransport-sammenslutningen IATA har foreslått en ny maksimumsstørrelse for håndbagasje på fly.


Flyselskapene forbereder seg på å innføre reduserte mål for håndbagasje på fly. Det har bare én konsekvens for de reisende: Du må punge ut . Det finnes mye du kan ta med deg, når du skal ut og fly. Mengden bestemmes av størrelsen på beholderen, ikke hvor mye væske det er i den.


Velg en av våre lette Samsonite-kofferter, så får du den garantert med deg ombord på Ryanairs fly. Ikke glem at vektgrensen for håndbagasje er kg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg