tirsdag 20. september 2016

Vaske skjorter i vaskemaskin

LES OGSÅ: Spiser vaskemaskinen din sokker? Enten det er håndklær, duker, sengetøy, gensere, t-skjorter eller undertøy. Joda, helt til du vasker en skjorte på førti grader - og du tar den ut både.

Er det mindre enn ti år siden du har kjøpt vaskemaskinen din? NEI, NEI, NEI: Du fyller vel ikke vaskemaskinen fullt opp? Man bør ha plass til en hånd på høykant mellom tøy og vaskemaskin, sier Malin . Dessuten skal vanlig tøy vaskes på grader og bomull, undertøy, sengetøy og håndklær vaskes på seksti.

Det største slid på skjorten sker, når du vasker den. Skjortens værste fjende hedder vaskemaskinen. Man dreper ikke bakterier når temperaturen er grader og man kan like så gjerne vaske tøyet på og grader.


Skal mine svarte jeans, band-t-skjorter, som er alle av 1 bomull,. Det er et vaskeprogram på vaskemaskinen som kalles syntetisk. Synes du det er vanskelig å få bunadskjorten fin? Her er noen tips for å få en strøken bunadskjorte.


Sjekk skjorten for flekker umiddelbart etter bruk. Hyppigst flekker oppstår ned forsiden av skjorten der .

Husfliden selv sier de aller fleste av dagens vaskemaskiner fint kan brukes til å. Du kan også helle litt vaskemiddel direkte på flekken, og la det virke en halvtime før du hiver plagget i vaskemaskinen. Skjorter og bluser sentrifugeres ofte for hardt, med skarpe bretter og skrukker som resultat. Et program som er forhåndsinnstilt på grader men som kan vaske kaldere, og som med større vannmengde.


Finn og velg riktig vaskeprogram på vaskemaskinen i henhold til anbefalt vaske symbol. Hvis din skjorte har fått flekker så det kan være nyttig å . Vaskemaskinen kan settes i drift etter at den er korrekt tilkoplet! Mer skittent sengetøy, duker, undertøy, håndklær, skjorter av bomull eller lin. Forresten, bare så du vet det, kan en vaskemaskin fra Electrolux med kapasitet på kilo, vaske skjorter om gangen!


Det kan virke som om det er noe med vaskemaskinen, men det rare er at ikke hele vasken får samme lukt. Jeg har spesielt opplevd dette på t-skjorter. Flekken blir som regel borte, men det kan bli en blå skjolde som går av i vask. Det er viktig å gjøre dette før en vasker skjorta i såpevann. FLEKKER PÅ SKJORTA: Du trenger ikke stresse med å få renset.


Lyngstad og medarbeiderne vasker ofte bunadskjorter i vaskemaskin. Vaskemaskin med tørkefunksjon (vask/tørk-kombinasjon).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg