mandag 26. september 2016

Rundtømmer pris

Finner du en modell i rundtømmer som du kunne tenke deg i maskinlaft så. Vi har ingen begrensninger, er veldig fleksible til meget konkurranse dyktige priser. Spør din lokale byggevare forhandler om pris.

FURU 28X1RUNDTØMMER NATUR, 2304974 Furu . Tenker da på brukte materialer, da jeg antar pris der vil kunne bli betraktlig billigere. FURU RUNDTØMMERPANEL (Produktliste) [KJOS SAG HØVLERI. Pris eksempel lærketræ Ø 250mm 122kr/lbm.

Pris vil avhenge av lengde, toppdiameter og ønsket utførelse med tanke på ekstra pussing/høvling etter ferdig tørking. Velg butikk For å se pris og lagerstatus. Innvendig panel brukes som oftest på vegg og tak, kan også brukes som brystningspanel mm. Ved inngangen til vinteren er det fremdeles stor etterspørsel etter sagtømmer av gran og furu. Prisene på sagtømmer ligger cirka kroner høyere enn sist vinter . Viken Skog har konkurransedyktige priser og betingelser på kjøp av tømmer fra andelseiere og andre skogeiere.


Ta kontakt med minst to kjøpere av tømmer for pristilbud. Verdien bestemmes først og fremst av mengden hogstmodent tømmer som står på arealet. Hogstmodent betyr at trærne er blitt så store eller . Me i Vestskog SA set pris på at du som skogeigar er interessert i å. Me må i den samanheng stilla ein del krav til skogeigar som . Rundtømmerpanel er et kraftig panel som gir et robust utseende. Panel kan monteres både på vegg og tak og kan også brukes som brystningspanel med mer. Vi kan levere alle tømmertyper; rundtømmer og firkanttømmer.


Dette er valget for kunder som setter pris på skjønnheten og den naturlige kvaliteten på . Her av typen rundtømmer: Produseres i x 1mm og. For å sitere Pål; så er det “kjekt at fleire set pris på da me gjer”. Raulandsakademiet Kurskatalog Lafting med rundtømmer, bygg di eiga bu 2. Eventuell transport fra losseplass til byggeplass ikke inkludert i pris hvis ikke avtalt. Utvendige og innvendige vegger utføres i 8” tømmer, kantet på to sider.


Prisen på et hus avhenger av tømmerveggens kvadratur. Prisen på et hus med 1mkan være forskjellig, avhengig av antall kvadratmeter tømmer nødvendig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg