torsdag 15. september 2016

Mira membran

Polymerbasert membran med pastakonsistens. Benyttes til vanntetting av gulv og vegg i våtrom. Sentrale produktegenskaper: Mira aqua stop flexible kan benyttes på.

Polymerbasert membran med pastakonsistens til vanntetting av gulv og vegg i våtrom. En-komponent - klar til bruk; Lavt forbruk; Fleksibel; Kan benyttes på .

Gulv, støp og heft - Membran : MIRA POLYMERBASERT MEMBRAN 4415KG. Både støpemasser, avrettingsmasser, membran og flislim. Uten om Hey'di har også Schønnox, Høganes, Maxit og Mira meget bra produkter.


Baderommet ditt er det dyreste rommet i huset og er bygget for å vare i minst år. Men manglende membran under flisegulvet og den flislagte . MegaFlis har fått danske Mira Byggeprodukter med på laget. Megaflex flytende membran og MegaKvikkstøp. Sammenlign priser i mer enn 1butikker!


Kjøp membran mira billig i nettbutikkene.

Ta kontakt for gode tilbu enten du er privat/næring/offentlig! Baderommet er feil oppbygget med hensyn til membran og. I dette prosjektet er det benyttet smøremembran av typen Mira 440 som . Samtidig tillater det luft å passere, akkurat som en diffusjonsåpen membran.


K membran er velegnet som membran i våtrom, som baderom i boliger og i industriområder som næringsmiddelindustri, storkjøkken samt på . Bak fugen ligger vanligvis en vanntett membran. Men løsner fugen kan det samle seg mye skitt og smuss som igjen kan gi muggproblemer og . MiraFlex Membrane C is a state-of-the-art, two-component, polymer-modifie highly flexible, cementitious membrane for the waterproofing and protection of .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg