torsdag 8. september 2016

Klima azorene

Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Azorene Portugal måned for måned travel guide til værforhold og beste tiden å besøke. Månedlig Værrekorder, gjennomsnitt, historiske værdata og lang . Hele Portugal inkludert Madeira og Azorene ligger i det subtropiske klimabeltet, som er karakterisert ved en varm sommer og en mild vinter.


Finn de beste reisetilbudene til Azorene hos SOLFAKTOR. Gode priser på charter til Azorene, fly til Azorene og hotell i Azorene.

Arkipelet ligger mellom 37º og 39º nor og har et mildt, men vindsterkt, oseanisk subtropisk klima med svake . BufretLignendeTurisme er et satsingsområde for Azorene. Det har dukket opp et titalls gode hoteller,det finnes et par bra golfbaner, naturen er vakker og klimaet er bra. Fra flyet ser de ut som irrgrønne malingflekker på et blått lerret. Med behagelig klima, sjenerøs natur, vennlig befolkning og få turister fremstår Azorene som et . Se været og værmelding for Azorene de neste dagene.


Det finnes mange likheter, men den viktigste forskjellen er selvsagt klimaet. Azorene har subtropisk klima og behagelige temperaturer hele året rundt. Azorene har få badestrender og et til tider ganske røft og fuktig klima.

Feriegjestene her kommer for å oppleve den storslagne naturen, den fredelige atmosfæren .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg