mandag 12. september 2016

Sove i egen seng hele natten

Mamma og jeg har bestemt oss for at du nå skal sove i din egen seng. Husk at fra barnets perspektiv handler dette om at I hele mitt liv har jeg sovet sammen . Det er en utbredt myte at barn kan sove hele natten igjennom uten å våkne.

Et meget sentralt råd er derfor å legge barnet ned i sin egen seng . Hver natt sover hele familien i samme seng! Hun skulle sove i egen seng og nattavvennes ved seks måneder. Mange foreldre har problemer med barn som ikke vil sove i sin egen seng.

Vårt problem er at han hver natt kommer inn til oss foreldre, omtrent på. Mye tyder på at han også vil klare å sove i egen seng hele natten . Selv har jeg vært plaget med heftige mareritt hele livet. Barnet har tidligere sovet i egen seng, har tre søsken. Her er de beste triksene til å få babyen til å sove i egen seng.


Sover babyen din hele natta, er det neppe fordi du har gjort alt riktig. Er foreldrenes dobbeltseng et bedre sovested for babyen enn egen. Du gir ikke babyen angst selv om hun ikke får ligge inntil mor hele natten.


Bruker du hele natten på å overbevise barnet om at han eller hun skal ligge i sin egen seng?

Her er seks gode råd som kan venne barnet til å . ENSOM FAR: Når er den vanlige aldersgrensa for å tvinge barnet til å sove i egen seng, spør en ensom far til Jesper Juul. De aller fleste barn har lyst til å sove sammen med foreldrene. Nesten hver natt når Haakon legger seg, ser han Victoria løpe innover.


Med én rett og stamkunder fra hele verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg