fredag 13. januar 2017

Male tak mørkt

MALE LISTER: Må listene alltid være hvite? Er taket høyere eller skråd kan du velge mørkere farger både i taket og på lister. Farger vil se mørkere ut på veggen, men jo blankere farge, jo lysere vil den.

Uansett om du velger hvitt tak eller farget, er et tips å male noen . Ikke klar for å male over de hvite veggene? Foretrekker du å holde veggene hvite, kan det å male taket være en enkel måte å skape liv i . MØRKT OG MYSTISK: Sesongens trend på soverommet er mørke.

Vi leker også litt med flatene vi maler, stadig vekk dukker det opp eksempler på at vegg og tak males i samme farge,. Male taket – fire trinn til et perfekt resultat. Med et mørkt tak og lysere vegger virker taket lavere og rommet bredere. Glatte overflater er raskest å male over med malingsrull. Crisp hvit maling er ett alternativ for å bringe litt lys til et mørkt tak.


Hvis du ikke ønsker å ofre farge , men du kan fortsatt gi rommet et mer ekspansiv titt gjennom . Lyse farger får ting å virke langt borte, og mørke farger trekker dem til deg. Mange er redd mørke farger, fordi de frykter rommet vil bli for mørkt. Veggen over peisen, vinduene og taket holder seg strengt til Råhvit.

Ved å beholde gulvlistene lyse og så nær veggfargen som mulig, blir vegghøyden ytterligere understreket. Er det høyt under taket, kan du male det i en mørk . Valmuefrø – en mørkere grå tone med hint av gult i. Vi har tenkt å male vegger i Kalkgrå, lister og tak er i Klassisk hvit. I taket er panelen dekket med gipsplater og malt med LADY Tak. Skal male soverommet, og ønsker tips til en mørk farge. Det kan være vanskelig å finne riktig hvitfarge når man skal male.


Vi pusser opp gangen med ferdig malt tak, dører og lister i hvitt. Hva er det man trenger etter en Black Friday og skikkelig mørk november måned? Vær forsiktig når du maler taklister: Fall fra stiger og gardintrapper er. Som vi nevnte innledningsvis kan mørke lister mot lyse vegger og tak gjøre rommet.


Skal du også male taket også kan du med fordel velge samme farge . Det er masse arbeid og male tak, men verd arbeidet når man ser . Man har sjelden en knivskarp overgang mellom vegg og tak, og det vil uansett være. Da trenger du bare å fuge og flekkmale over med takmaling. Jeg har ikke sett vegg og list med samme farge, men derimot tak og list i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg