fredag 27. januar 2017

Skigard gausdal

Vår skigard er håndverk og skal være budbringer av vår kulturhistorie. Skigard er en av Norges eldste og største kulturikoner. Valdresskigard produserer skigard på gamlemåten med seinvokst staur, kløyvde skier og vierbinding forsterket med ståltråd.

Men hytteeieren i Gausdal hadde beregnet at hans skigard skulle gjøre nytte i mange år ennå. Helt til han kom til hytta i Skeislia tirsdag kveld. Din plassering (nærheten): (endre din plassering).


Søk etter skigard gausdal ga Gult treff.

Martinus Bækken i Gausdal Skigard har levd godt på å selge lovlige og ulovlige skigarder til hytteeiere landet over. Henning Enerud trodde ikke sine egne øyne da han kom til hytta i Gausdal i høstferien. Mindaugas Vaitkus (t.h.) og Eimutis Vibrentis, montører fra Gausdals Skigar setter opp skigard hos Heidi og Henning Degnes-Ødemark.


Vestre Gausdal nord Vestre Gausdal sør Østre Gausdal 0. To og to trestokker settes i bakken som festestolper, surres. Norge, med 3estimerte månedlige besøkende. Klikk her for å se data om dette nettstedet.


Per Kokslien fra Gausdal Regnskal SA gir nyttig informasjon i forhold til regnskap . SKEIBO- SØKNAD OM OPPSETTING AV SKIGARD RUNDT SKEIBO GNR.

På nordsiden, vestsiden og sørsiden vil det bli brukt skigard. Inntil de siste husene i A-feltet er ferdig bygget vil det her bli lavet et . En bil på veien ved Skeikampen i Gausdal. Domkirkeodden Fotograf: Heramb, Kristian. Gausdals Skigard leverer skigarder i hele landet. En skigard er gjerder med tradisjoner fra steinalderen.


En skigard er spesielt passende for større inngjerdinger . Skigarden ble satt opp som prikken over i-en rundt den nybyggede hytta på feltet ved Skeikampen i Gausdal, like nordvest for Lillehammer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg