Denne lammesteken er av helt klassisk karakter. Det er vanskelig å si nøyaktig hvor lang tid det tar, men beregn minst timer. Vi har prøvd lammelår både med og uten røyksmak, og her er våre drikkeforslag samt oppskrift på tilbehøret.
Sellerirotmos Oppskrift sellerirotmos stor sellerirot, i små terninger 1g smør Salt og hvit pepper Kok selleriroten i usaltet vann til. Ovnsbakt torsk med balsamicoløk og sellerirotmos. Et mørt og rosastekt andebryst er vanskelig å slå på både smak og eleganse! Sammen med verdens enkleste sjysaus på bakt sjalottløk, og en luftig potetmos .
Her kommer en oppskrift på en sellerirotmos som er kjempeenkel, og som passer til alle retter der man ellers kunne spist potetmos. Vi synes reinsdyr er noe av det beste viltkjøttet. I denne oppskriften bruker vi plomme, som brunes i panne og stekes i ovnen mens man lager . Her er sellerirotmosen servert sammen med klippfisk og baconfett. Andre spennende oppskrifter: Mos av knutekål.
Vil du ha enda mer smak kan du tilsette hvitløk og urter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.