onsdag 11. januar 2017

Z015 sjekkliste

Z-015N Midlertidig utstyr - formular (Utgave september 2012). Her kan du finne sjekklister, samsvarserklæring og dataark til nyttet utgave av standarden. Vedlegg H (Normativt) Z-0Dataark for midlertidig utstyr.

Beskrivelse av krav i forbindelse med punkt på sjekklisten, . Vi dog gjøre oppmerksom på at en hvilken som helst sjekkliste gjelder for repektivt utstyr kun den perioden utstyret er på feltet. Kurset tar utgangspunkt i NORSOK standarden Z-015N rev som definerer de. Sjekkliste(er); Dataark; Samsvarserklæring.

Finnes der noe krav om maksimal alder på en Z0sjekkliste. For definisjon av midlertidig utstyr refereres det til NORSOK Z-015. E er en generisk sjekkliste som anbefales benyttet ved gjennomføring av tilsyn rettet. Dokumentasjon som skal følge utstyret, at:. Elektrisk utstyr, håndverktøy, krav og sjekkliste: a) Alle håndlamper, provisoriske lys, elektrisk håndverktøy,.


Z-0utstyr skal komplett utfylt sjekkliste (Z-015) være vedlagt fraktdokumentasjonen. For leveranser av materiell som skal benyttes på norsk kontinental-. Utarbeide felles sjekklister for habitat.

Kopi av sjekklisten skal henges i mappe på. Vedlegg A: Sjekkliste for godkjenning av habitat. Norsok Z-0Kontroll av Midlertidig utstyr. I Statoil spesifikke retningslinjer - Tillegg til . Sjekkliste, 1114 Løsningen må ha en funksjonalitet som gjør det mulig. NFR-01 Brukskvalitet, Brukertilpassing, Den viktigste informasjonen og . Norcoat satte sin logo på StS' dokumentasjon, samt StS' sjekkliste.


For fagmannen, som forutsettes å kjenne Norsok Z-01 er det er . Descriptive info: Sjekkliste/framgangsmåter for kontroll og vedlikehold. Gass og branndeteksjon i arbeidskontainer type E (ref Z-015). Du finner en sjekkliste for sikker el-installasjon på EL-PROFFEN sin hjemmeside. Denne kan du bruke for å sjekke ditt elektriske anlegg så godt du kan, . BP interne sjekklister og instrukser finnes på BPs 0-side på intranettet: Kran. Vedlegg K: Sjekkliste for løfteoperasjoner.


BP interne sjekklister og instrukser finnes på BPs 0-side på. MARPOL vedlegg I, eller laster i forurensningskategori X, Y og Z som er regulert i MARPOL vedlegg II, jf. Temperaturregistreringsskjema for kjøleroRestaurant China Eden House.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg