mandag 16. januar 2017

Maling av mur inne

Den største faren er at fuktighet trenger inn. Siden det for eksempel er fuktigere inne i en kjeller eller i et . Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlet mur.

Husk at du ikke bruker oljemaling på mur-underlag for å sikre god heft til. Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlet pusset mur. Slik går du frem når du skal male peisen.


Hei, Vi skal male peismuren i stua (helt pusset og glatt mur).

Har en garasje/verksted i kjelleren som skal males. Det er sementblokker som er pusset og det meste er malt for mange år siden. Vi skal i gang med å pusse opp et kjellerrom som har blitt, og som fortsatt skal brukes som . Alt er malt hvitt og nå skal det friskes opp med ny maling. Muren er ganske ru enkelte steder, kan jeg da male med rulle? Matt, diffusjonsåpen vannfortynnbar maling for mineralsk underlag på fasader og grunnmurer ute, samt for vannutsatte vegger og tak innendørs, f. Tenker at det kanskje kan være lurt å grunne for at muren ikke skal suge til seg all malingen.


Det er ikke bare å male over med vanlig maling. Skal du male over en gammel pipe eller andre typer murflater, risikerer du også at . En innvendig puss skal ofte kun ivareta en estetisk funksjon og gi farge og struktur til overflaten. Både tykkpuss, tynnpuss maling og gipspuss gir gode resultater. Weber har i sin fargepalett klassiske, tradisjonelle og moderne murfarger.


Jotun Mur Akrylmaling er en silkematt, værbestandig akrylmaling til utendørs bruk. Benyttes også som utvendig og innvendig seis av sterkt sugende og løse . Forbehandling og maling av tidligere malt. HEY'DI HVIT Overflatebehandling, spesialmørtler.


Vanntett, sementbasert dekorpuss for mur og betong. Murmaling er en slagregnstett, diffusjonsåpen maling til overflatebehandling. Sementbasert tørrmørtel til muring og pussing inne og ute på alt av murverk.


Men hva bruker jeg der jeg ville brukt sparkel om jeg skulle malt inne? Og hva slags maling skal jeg bruke når jeg ikke . Gå til MALETIPS - VIDEO hvis du ønsker å lære mer om hvordan du skal male, sparkle o.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg