tirsdag 10. januar 2017

Eik benkeplate

Se det store online utvalget av Benkeplater hos BAUHAUS. Fibo-Trespo heltre benkeplater i grunnoljet eik, leveres med en B-kvalitets overside og en C-kvalitets underside. Platene kommer med postformet kant i radie 6.

Eik har en har en hardhetsgrad på 69 eik er opprinnelig fra europa. Vi har sort eik, ubehandlet eik eller oljet eik. Treslaget eik er også mye brukt til benkeplater . KARLBY benkeplate, eik Lengde: 1cm Dybde: 63.

Tenk også over bruk og vedlikehol det er benkeplaten som utsettes for størst belastning i et kjøkken. Benkeplaten må oppbevares på et tørt sted. Benkeplaten bør pakkes ut i romtemperatur, cirka +20°C, og i en relativ luftfuktighet . Vi leverer ferdigkappede benkeplater etter ønsket mål. Med en ny benkeplate fra Fibo får du et lettstelt og varig resultat uten å. En benkeplate i eik er også blant de mest hygieniske typer tre benkeplater du kan få, da det store innhold av garvesyre i selve treet naturlig dreper mange . Fibo Trespo Everst Gloss laminat benkeplate. Leveres med en B kvalitet overside og C kvalitet underside.


Solid 27mm benkeplate i heltre eik, med avrundet front.

Benkeplaten egner seg til kjøkken, kjøkkenrenovering, spesialttilpasset hylleplater og lignede. Hos MAXBO finner du benkeplater i høy kvalitet og i ulike materialer. Benkeplate Grunnoljet Eik Harmoni 27x610x3000. Nesten kvistfri med brede staver og jevn farge.


Den ubehandlede flaten gir valgfrihet til å olje, lakkere eller beise. Benkeplate Eik Massiv - 30x630x42mm Flott benkeplate i eik som er fingerskjøt, stavlimt og pusset. Førsteklasses sortering i svært høy kvalitet til ekstra lav . Fibo heltre benkeplater i grunnoljet Eik leveres med en B kvalitet overside og en C kvalitet underside. Platene leveres med postformet kant i radie og er . Corian er det perfekte materialet for en eksklusiv og sømløs benkeplate. Bjørk heltre benkeplate; Eik benkeplate mønster.


IKEA benkeplate i heltre eik, beiset med Liberon Spritbeis og oljet med Finishing. Benkeplate Eik Massiv 45x660x50mm Pris er pr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg