tirsdag 10. januar 2017

Flisstørrelse bad

Noen fortalte meg en gang at store fliser gjør at små bad ser større ut. På gulv er største anbefalte flisstørrelse 20x20. Nå skal baderommet ha store fliser, men hvordan løser man det på små bad?

Små ting i små rom gjør at rommet virker lite og rotete, forteller interiørarkitekt Wenche Aurland. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Ulempen med store fliser på gulv i våtrom er at det kan være vanskelig å få til et skikkelig tosidig fall .

Jeg er på jakt etter baderomsfliser og lurer på hvilken størrelse jeg skal velge. Jeg registrerer at store fliser har vært trendy de siste årene, men . Husk bare på at ekstra store fliser gjerne stiller andre tekniske krav til dusj-sonen og avrenningen. Når du velger en flis størrelse for et ba er det viktig å vurdere størrelsen på badet selv.


Et stort bad kan støtte et bredere utvalg av fliser størrelser, mens et lite . Flisstørrelse: 20xcm Baderomsplater ligner til forveksling på keramiske fliser, men er plater som kan skrus rett på veggen. Med bad innredet med den nye kvalitetskolleksjonen. Fibo-Trespo har levert kvalitetsvegger til bad og våtrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg