tirsdag 24. januar 2017

Frost navn

Disneys nye storfilm Frost inspirert av Norge. Med navn som Elsa, Sven og Olaf og med kongeriket Arendal som sitt utgangspunkt, er det liten . I tillegg har karakterene norske navn (eksempelvis Anna, Hans, Olaf og Svein.). Filmen er produsert av Walt Disney Animation Studios og blir lansert av Walt Disney . Sammen med snømannen Olaf, reinsdyret Svein og fjellfareren Kristoffer går reisen over skog og fjell. Reklame: Walt Disney Animation har fått . Alle tror jeg er sprø og har oppkalt henne etter Elsa i Frost, men så. Liv og Elsa, det er jo relativt tradisjonelle, nordiske navn?


Her finner du informasjon om betydningen og opprinnelsen til navnet Frost Er ditt navn Frost? Svar gjerne på fem spørsmål om ditt navn, slik at vi kan forbedre . Disney-tegnefilmen Frost (Frozen) er blant de mest solgte. Figurene i Frost har fått norskklingende navn som Sven, Anna og Olaf.


KAN BLI GJENSYN: I Frost får prinsessen Anna hjelp av. Rollefigurene i Frost har navn som Sven, Anna og Olaf, og handlingen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg