tirsdag 17. januar 2017

Flyklubb oslo

Oslo flyklubb ble stiftet i 19og flyttet til Kjeller Flyplass når Fornebu ble nedlagt i 1998. Vi har skoletillatelse for utdanning av privatflysertifkat (PPL-A), . BufretLignendePå en introduksjonstur vil kandidaten være med på forberedelser til, og gjennomføring av en flytur på en times varighet med en av våre instruktører.

Oslo Flyklubb opererer med en årlig medlemskontingent på 550. Oslo Flyveklubb har i mange år utdannet flygere til. To see more from Oslo Flyklubb on Facebook, or create an account.


Gardermoen Flyklubb inviterer medlemmer med følge til julebord på.

Vi kan ringe tlf 648210som er Tollvesenets ko-pult på Oslo Lufthavn, eller vi kan huke . Jeg har lest meg litt opp på hjemmesidene til Oslo Flyklubb, Nedre Romerike Flyklubb og Gardermoen Flyklubb. Har du drømt om å ta flysertifikat og kunne fly småfly selv eller har du kanskje et ønske om å bli trafikkflyger? Follo flyklubb er en av landets mange flyklubber, med primærbase på Ski flyplass, og sekundærbase (vinterbase) på Rakkestad flyplass.


Nedre Romerike Flyklubb er ikke første klubb på Kjeller som har prøvd seg på moderne komposittfly. Gjennom NLF er Cirrus RC Flyklubb også medlem av Norges Idrettsforbund og Olympiske Komite.

Fint att du poster slike ting her - viktigt att medlemmer sier ifra . Cirrus RC Flyklubb Modellflymesse i Ekeberghallen i Oslo. Her blomstrer flere organisasjoner med sin aktivitet, blant annet Norges to største flyklubber Nedre Romerike Flyklubb og Oslo Flyveklubb. Det er kun min fra Oslo med bil og flyplassen drives av klubben selv - med alle de fordeler det gir.


Det er heller ikke langt verken til Notodden eller Torp så . Styremedlem, Tryggve Kristian Rød (f 1937) . Borg Flyklubb tilbyr en lavere pris til ungdomsmedlemmer under år. Rundt om i landet er det en rekke flyklubber tilsluttet NLF med slik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg