onsdag 11. januar 2017

Forbrukerportalen no laminatgulv

Det er store kvalitetsforskjeller på laminatgulv. Vann er gulvenes verst fiende, viser Forbruker-rapportens test . Laminat er rimeligere og mer slitesterkt enn parkett. Flere av de mest solgte laminatgulvene tåler ikke vann, viser en fersk test. Se tabellen med testresultatene på Forbrukerportalen.


I havgapet utenfor Ålesund ligger det en stilfull restaurant i vakre omgivlser. Her har de valgt Kronotex Robusto på gulv med stort hell.

Ny test avslører at Ikeas laminatgulv kommer dårligst ut når det gjelder slitasje. Vinner av testen er Pergo med Alloc på andreplass. Ettersom laminat er flytende gulv vil dette være en dårlig ide. Kjøpte noe rimelig laminat på Byggmax en gang, og det var noe. Skal legge laminat i en leilighet, og det blir en del kapping.


TVog midt på treet hos Forbrukerportalen. Er IKEAs laminatgulv med klikk-funksjon av typen Tundra bra nok for kjøkkengulv? Laminat Benkeplater - Norge med telefonnummer, adresse og kart.


Har laminat i soveromsgangen hvor hunden sover og heller ei der er det merkbare forskjell.

Flexwatt varmefolie 1cm Perfekt varme for parkett, tre og laminatgulv. Jag har hört att IKEAs laminat är prisvärda? Legg varmen direkte under parkett, laminat, flis osv, det sørger for komfortabel og økonomisk oppvarming.


Kilde: Forbrukerrådet, forbrukerportalen. Laminatgulv Økonomi Bøk YTTERDØR TROLLNES 6mm, AC3/2 klikk, 3-stav, . Kraft skal ikke bare produseres, den skal også transporteres til forbruker. Terra” Slitesterkt laminatgulv til limfri montering,. Legg varmen direkte under parkett, laminat, flis osv, det sørger for.


Steffen Kirkeby Jensen Tlf: 97steffen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg