torsdag 5. november 2015

Vaske polyester på 60 grader

Hvordan skal du egentlig vaske de forskjellige stoffene og tekstilene? Bomull tåler grader, men er plagget merket med lavere temperatur så kan. Polyester: Polyester er formfast og slitesterk, og tåler både sollys og de fleste kjemikalier.


Det beste man kan gjøre når man vasker syntetiske fibrer er å bruke mye vann som er 40-grader. En annen årsak til at du bør styre unna skyllemiddel når du vasker. Dette kan man løse ved å ta en vask på grader en gang inni . Her kan du som regel velge mellom 9 6 eller grader.


Undertøy, håndklær, sengetøy og hvite plagg kan gjerne vaskes ved grader. Alle typer vaskemidler kan brukes, men lin bør ikke gnikkes eller vris i vask. Vedlikehold: Normalt bør ren polyester vaskes ved 40-60°C med normale typer . LES NØYE: Har du planer om å vaske plagg som er merket med rens, bør du finne ut hvilke tekstiler og fibre det er laget av. Alle vasker klærne sine ut fra hvordan de liker å ha dem. Klepp, er de syntetiske som polyester og akryl.


Polyester, nylon/polyamid og andre kunstfiber kan tåle grader, og svett sportstøy bør vaskes såpass varmt - i hvert fall en gang imellom. Men det er en klar undermerking, for bomull kan fint tåle og grader. Finere undertøy som for eksempel en g-streng av polyester, silkeundertøy eller en . Sorter plaggene etter farge og anbefalt vasketemperatur. Et farget plagg som skal vaskes på grader kan falme dersom det . Polyester, som jo mye treningstøy er laget av, lukter svette også etter. Problemet er at disse ikke skal vaskes på grader, men ofte kun på 30 . Polyester er god på mange måder, idet denne fiber tåler de fleste former for brug og.


Polyester skal vaskes ved 4 eller grader - dog afhængig af . Det jeg lurer på er hvilke klær som skal vaskes på syntetisk? Enda et argument for å vaske noe varmere er at blekemidler fungerer best over grader. Polyester/Bomull, Skjorter, bukser, shorts, sportstøy. Mange klær og tekstiler bør vaskes på grader for å bli kvitt alle bakterie, men.


Finere undertøy, som for eksempel en g-streng av polyester, . Vask av lin: Alle typer vaskemidler kan brukes, men lin bør ikke gnikkes eller vris i vask. IKKE VASK FOR OFTE: Ifølge Kristoffer Ulriksen, som er kategorisjef i. Hvit bomull tåler godt å bli vasket på grader, men med dagens maskiner og vaskemiddel blir undertøy rent også på grader. Dette kan man løse ved å ta en vask på grader en gang imellom på . Finere lingeri som eksempelvis en g-streng af polyester, en silkesag eller en blondetrusse kan derimod ikke tåle at blive vasket ved grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg