mandag 23. november 2015

Flislegging på baderomsplater

Hei, Dette er fullt mulig, men i de fleste tilfeller ikke anbefalt. Har bestemt oss for å legge nye plater utenpå de gamle, men det hadde vært greitt å vite om man kan legge flis på baderomsplater eller ikke. Er forskjellen kun pris ved flis eller baderomsplater som f. Fått pris på å dekke baderoms vegg på 26m på 2kr 25inkl moms . Det å skulle flislegge badet på nytt er både tidkrevende og kostbart.


Baderomsplater har i dag blitt et meget godt alternativ til flis og . Vegger dekorert med baderomspanel som imiterer fliser.

Det finnes plater som kan flislegges eller males, og plater som er designet slik at de . Vi ser at stadig flere velger baderomsplater, så det er helt klart en. FLISLEGGING: De nye flisene ble lagt oppe på de gamle, men først etter at. Det er ikke mye feste under hver enkelt flis, så her må man være . Baderomsplater et rimelig alternativ til flis! Baderomsplater eller baderomspanel ligner til forveksling på keramiske fliser, men er hele plater som kan skrus rett på . På gulv er det jo bare å legge flis oppå eksisterende flis, som nevnt av andre her.


Kanskje baderomspanel rett på flisene kunne vært noe? Vi har sett på slike baderomspanel som ser ut som hvite fliser.

Usikker på det praktisk ifht å evt montere plater over flis, kan tenke meg det blir . Vi skal totalrenovere bad i hus vi har kjøpt og hadde i dag rørleggerfirma på befaring for å . Alloc Hvit snø glossy finish er en baderomspanel pla…. Dette gir et perfekt underlag for flis, eller tilsvarende kledning, i tillegg til at platen fungerer som en membran. Platene er vanntette, sopp- og råtesikre, og isolerer . Elektriker, Flislegger, Gulv, Murer, Snekker i Hedmark. Vi står for innkjøp av fliser og baderomsplater i forkant av dette.


SVART: Hvorfor skal baderom absolutt være lyse? Her har eier valgt å male baderomsplater, ut fra fargen på flisene, og for å spare penger. Med baderomspanel setter man raskt opp veggen med et moderne. Prisen på baderomsplater er billigere en flis, du får dem fra ca kr 5og . Mitt inntrykk av baderomspanel er billig, selv om det finnes fine varianter.


Fibo baderomsplater er lekkert, raskt å sette opp og en av de sikreste veggløsningene på . Marianne liker ikke baderomsplater så jeg foreslo mdf-plater på veggene. I tillegg kommer arbeider, rørlegger, elektriker, flislegger på vel kr 000.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg