fredag 27. november 2015

Skifer vegg

Fasadeskifer Slate Panel Rust er en skifer veggflis … Vanlig pris kr 3900. Fasadeskifer Cement Stone Black er en skifer veggfli… Vanlig pris kr 7900. Skiferplater vegg \u20Kjøkkenutstyr,rh:eruditik. Naturstein og skiferarbeid - MUR, SKIFER \u0026amp; BETONG,rh:mur-betong.


Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Skifer på mur og vegg, gir ny og vedlikeholdsfri fasade. Med skifer i moduler fra Stoneart, får du et flott resultat - raskt og til en fornuftig pris.

Stoneart har stein- og skiferprodukter til vegg, pipe og mur. Mange mener byggverk i skifer og granitt – tradisjonsrike byggematerialer for norske forhold. Veggen må være soli og helst av murkonstruksjon.


På trekonstruksjon: Inne: lag gips på stenderverk. Vi har stort utvalg av skifer og stein til vegg, fasade, pipe og peis til ute- og innebruk. Monter flott naturstein på vegg, fasade og pipe med skiferpanel XXL ute og inne.


Skiferpanel XXL, steinpanel XXL og fasadestein XXL med 30cm høyde får du . Her kan du se hvor enkelt det er å montere Fasadeskifer. Abonner på vår kanal for å se flere tips.

Skiferen varer evig, den er klassisk, bærekraftig, vedlikeholdsfri, naturlig, unik,. De er oftest benyttet i hage, på terrasse, gulv, vegg, fasade og forblending av . Skiferpanel kan brukes både ute og inne Farge grågrønn Størrelse 15x60cm Tykkelse 20-30mm Pris pr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg