fredag 20. november 2015

Førerkort traktor pris

Vi startet opp med opplæring til klasse T i Selbu mars 2014. Du er her: Hjem Nybøe Trafikkskole Priser klasse T. Oppkjøring Drøbak (leie av traktor + henger), inkl.

Fra du er år kan du ta lappen på traktor, så lenge den ikke kan kjøre fortere enn. Les mer om førerkort for traktor og motorredskap her. Denne klassen gjelder føring av traktor og motorredskap (begge med konstruktiv Minstealder for klasse T er år når traktor (med eller uten tilhenger) har en.


Du kan nå utvide ditt traktorførerkort fra til km/t.

T (kjørt opp på traktor) vil du etter endt kurs få kode 1i førerkortet. Har tenkt til å ta traktor sertifikat og lurer litt på hvor mye jeg må regne med og betale. Jeg har store planer om å ta traktorlappen, men har noen spørsmål jeg vil.


Leie av traktor til oppkjøring, kr 150- . Sertifikat til traktor kan man ta når man fyller år. Denne klassen gjelder føring av traktor og. Ta kontakt for informasjon, påmelding og priser.


Førerkort klasse T gir førerrett til traktor og motorredskap, samt tilhenger til disse. Konstruktiv hastighet maksimalt km/t, de to første årene eller til fylte år . Samtlige lette førerkortklasser, alt på ett sted! Sjekk ledige plasser, pris og bestill direkte i vår online bookingkalender. Et slikt tilleggskurs for km/t-traktorer har vært etterlyst i lang tid av både bønder og.


T; Utstedelse av førerkort; Baneleie NAF/glattkjøring; Baneleie mørkekjøring Bompenger. Dette er Spørsmålsboka for TRAKTOR, klasse T i serien Veien til førerkortet. Velkommen til Førerkortsenteret/Namdal Trafikkskole.


Vi kan tilby deg opplæring i alle lette førerkortklasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg