mandag 9. november 2015

Steinlim på boks

Tipper du får mer volum ut av en flaske steinlim enn en tube Tec siden. Det er ikke mye tvil at en boks steinlim limer myyyyye mer en en tube . Limet leveres i trykkbeholder med freonfri . Vi lanserer Stone Fix, et lim på sprayboks som er enkelt å påføre, uten søl og som. ESSVE lanserer nå en ny type steinlim som et alternativ til tradisjonell mørtel.


Benyttes til å lime sammen et eller flere skift på kubbemur for å øke stabiliteten. Det raskeste og mest praktiske murlimet som finnes på flaske.

Interne studier hos Essve viser at det går tre ganger så raskt å sette opp en støttemur eller lettvegg med Essve Steinlim, sammenlignet med . En sprayboks med steinlim erstatter bøtter, mikser – og masse søl. ESSVE Steinlim Pro er et hurtigherdende, vannfast skum-monteringslim som fikserer etter ca minutter og kan belastes etter 30-minutter. Gummiklubbe Meisel Duk for å skille ny og gammel masse.


Vent til limet er overflatetørt, 5-minutter. Press deretter sammen flatene med stor kraft i noen sekunder. Snu boksen opp ne og spray ventilen ren etter bruk. MAXBO tilbyr et stort utvalg av produkter som dekker alle dine behov. PU7Steinlim er et 1-komponent skumlim på polyuretanbase.


Har selv brukt på boks med godt resultat flere ganger. Rent intuitivt: Tunge blymatter og kontaktlim på boks: Skurrer i . Velg lim med hensyn til underlag og belastning. Bruker du ett lim som litt løsere, må du kanskje feste bakplaten med tape,.


Spann: Som regel i plast, brukes der man trenger store mengder lim, for eksempel tapetlim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg