torsdag 26. november 2015

Skillevegg bil hund

Artfex hundegrind og avdeler til din bil. En stille, sikker og allsidig hundegrind i bilen for transport av din hund. Bruk den sammen med hundegitter og det vil .

Om du skal ha to hunder eller en, og ønsker å dele av bagasjerommet - kan en. Skilleveggen kan kun brukes sammen med hundegrinden med dører, fordi . Når hunden er med i bilen er dere sammen på kjøreturen til og fra målet. Mange med store hunder har ikke bur i bilen men skillevegg mellom bagasjerom og .

Skillevegg Til Forseter i Bil - Praktisk skillevegg i nylon til montering mellom bilens forseter, hindrer at hunden har tilgang til fører og passasjer. Og du kan montere skillevegg for å dele bagasjerommet i like deler. Praktisk om du har hunder eller vil dele plassen mellom hund og bagasje. Sikkerhetsgitter skal være en sikkerhetsbarriere mot last og dyr bak i bilen. Vi har også hundegrinder med 1-dører for bedre transport med hunden i bilen.


Artnr 40-TDG1294D Idell for transport av hund i bil. Lastegitter som du ser på bildet mellom . Hvilke løsninger har andre som har hund som må dele bagasjerom med vogn? Jeg er litt opptatt av sikkerhet i bil, for hund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg