mandag 23. november 2015

Quick lakk

Quick Bengalack - Universallakk, Metallgrunning Rett på rust. Den raske, enkle spray‑ lakken som gir en flott, blank og slitesterk overflate. Produkttype: Quick Emaljelakk er en syntetisk lakk som gir en blank slitesterk og hard overflate.

Quick Emaljelakk er værbestandig og har god vann- og . Flott, blank og slitesterk universallakk til alle overflater i metall, tre eller hardplast. Les mer om Quick Bengalakk universallakk. Med spray har du lakk og påføringsverktøy i ett – rist og spray!

Fargestripen viser hvilke farger som leveres . Universallakk Quick Spray er sprayen for store og små prosjekter! Kan brukes på metall, tre og hardplast både inne og ute. Quick Spraylakk har en meget god kjemikaliebestandighet og høyglans. Quick Spraylakk kan brukes på underlag som tre, metall og hardplast. Med Quick Bengalack kan du fornye små og store ting.


Dette er lakken for alle tenkelige gjenstander i tre, hardplast og metall. Lakk er robust og værbestandig verner mot slitasje og rust, den kan. Med Quick Spray Universallakk eller Bengalack Universallakk kan du .

Med quick spraylakk har du emaljelakk og verktøy i ett. Quick Bengalack Universallakk hvit blank. Gir en flott, blank og slitesterk overflate. Dette er lakken til metalloverflater som eks. Har brukt Colorworks, quick, og spesialblandet lakk fra Bang og Folkestad (Kommer ikke på hva den heter nå) og Biltema.


Som bâde pâforingsverktoy og lakk i ett og samme produkt har Quick Spray Universallakk blitt favoritten blant bâde hobby entusiaster . Quick Bengalakk universallakk gir en flott, blank og slitesterk overflate. I feltet Fargekode skriver du enten fargenavn eller fargekode (F.eks. NCS-kode).


Det er ikke angrerett på maling som er blandet i en ønsket farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg