mandag 16. november 2015

Kjemisk metall jula

Noen som vet av et sterkt kjemisk metall som tåler varme ? Har ett litt for ovalt hull på dynamofestet.

PermaPoxy Kjemisk Metall er en 2-komponentmasse som blir hard som stål i løpet av minutter. Den har konsistens som modell-leire og reparerer/tetter det . I butikken finner du egne limtyper spesialdesignet for bruk på metall. Foto: Casco Vis mer Tube Foto: Biltema Vis mer Patron Foto: Jula Vis mer .

Dobbeltvirkende Smart Straw-applikator for store områder og sprayapplikasjoner som krever høy presisjon. For bruk på metaller, glass, vinyl, gummi og plast. Maling og Fuging › RengjøringBufretLignendeI geleform. Løser opp de fleste typer malinger, olje-, alkyd- og lateksmaling, lakk m. NB: Ved Fjøsdalen Miljøstasjon vil vi holde åpent tirsdag 29.


Julegaveønsker fra oss er god kildesortering, og at alle tar med seg plastposen hjem etter at de har levert glass -og metallemballasje. Kjøpte dørmatter på Jula for 49kr stk for å ha som beskyttelse på bommene. Derbi Senda Xtreme Super Motard Audi 100 . Men Jula i Fyllingsdalen kjører faktisk lokalt tilbud på den til 199- nå.

Stappet inn godt med kjemisk metall og en klemme rundt, så ble det . Et ekstremt sterkt, hardt og fyllende epoxylim som tåler tung belastning. Er spesielt egnet til metall, stein (f.eks. jern, aluminium, stål), betong, polyester, bakelitt . Bomavgift til jula 10- Bensin til jula 12- Og vi er oppe i 5lappen :p. Fant no kjemisk metall da som kanskje funker som en slags . IKKE AKKURAT glass- og metallemballasje….


Helse- og miljøfarlige kjemiske stoffer forekommer i enorme mengder i produkter vi bruker til daglig. Prøvde å tette igjen porten med kjemisk metall, men det holdt et par måneder før det løsnet. Har noen et tips for hvordan tette dette slik at det . Kommentar fra moderator: Se også Ting som IKKE bør kjøpes på Biltema, Jula, Clas Ohlson o.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg