tirsdag 3. november 2015

Letthet og bomull

Vil hvitfargen Letthet(i taket)passe sammen med standardfargen Bomull (på dører og vinduer)? Vurderer Sval sjø som veggfarge på soverom. Disse gulaktige gråfargene er derfor ekstra flotte til gulaktige hvite toner som 16Letthet, 10Egghvit og 14Bomull.

Jotunbloggen motsier seg selv litt der, så må spørre. Med tidløs på kjøkkenfronter og bomull på lister og vindu, så. Letthet kan du godt bruke sammen med listene.


Letthet er en fin farge sammen med Bomull :-) Ha en fin dag!

Hun sier imidlertid at det er en myte at Egghvit og Bomull passer til alt. Letthet: En svakt gulaktig hvittone, hakket mindre gul enn Egghvit og Bomull. Over har jeg satt opp NCS koden til fargen 16Letthet. Spør leverandøren av detaljene om de leverer i andre farger enn Bomull. Har tre lerret som nå står til tørk med testfarge Letthet, Klassisk hvit . Hvilken hvitfarge passer sammen med ferdigmalte.


Enda en vegghvitfarge-trå hvilke farge går til. BufretLignendeHvittonen vi kjenner så godt; den er hvitere og litt mindre gul enn 10Egghvit og 14Bomull. Letthet er dog hakket lunere enn Klassisk Hvit.

Letthet går bedre til klassisk hvit sånn sett :). Mange velger ferdigmalte vinduer og dører. Det industrien ofte velger å kalle hvit, tilsvarer fargen Bomull eller Eggehvit/Egghvit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg