fredag 20. november 2015

Maritim stil interiør

Vårt interiør er klassisk og maritimt, inspirert av kysten langs Norge og Sverige. BufretKysten, havet og det maritime er sentral for alle som bor her og så også gründerne av Ocean House. Den røde tråden i kolleksjonene deres er livet ved kysten, .

Nautiske stil interiør er forbundet medhvile, ro og skjønnhet av havet. Bor du langt unna havet, eller er du bare veldig glad i den maritime. Sengetøy i maritim stil med blå stjerner.


Putetrekk i lyseblått og hvitt med maritimt mønster.

Dekorativ og funksjonell til det maritime hjemmet. Butikken ligger på Kolbotn Torg – hele 250m² med møbler- og interiør – alt tilpasset en klassisk stil for inne og utebruk. Pynteputer, pledd og interiørartikler i maritim stil er blant vårens sortiment. Trenden følger blå, beige, naturlige og hvite fargetoner. Tur til havet, dykking, vannski på snø-hvit yacht.


Men atmosfæren er fantastisk seiling ferie du kan lage hjemme! SJØSTEMNING: Mange liker en maritim stil i hjemmet eller på hytta. LAMPE: Maritim stil kan selvfølgelig også kjøpes.


Vi ser den maritime trenden både på klær og interiør denne sommeren og det er en stil som kler de fleste.

Båt Interiør ~ Når vi venter på sommeren Classic Motor Boats! Romantisk naturelskere eller reiser ofte valgt som grunnlag for den maritime stilen, og interiøret av den viktige rollen spilt av innredningen, som . I februar lanserte Ikea en ny og maritim serie for alle som elsker livet ved sjøen. Filed Under: Hage og uteplass, Inspirasjon Tagged With: Ikea maritim design 201 interiør sjøhytte, sjøhytte . Samarbeidspartner: Hytteliv; Per Erik Jæger/ifi. Interiørartikler som matcher stilen har typisk feminint preg over seg, men lar seg. By Shoreside handler om det maritime uttrykket, uten et eneste anker eller . Blåfargen i alle nyanser har aldri vært så populært innenfor interiør som nå, så det er ingenting i veien for at du prøver deg på maritim stilen . Dette motivet er levert av IKEA i sendingen Repair skole.


Interiøret av soverommene brukes: TISSEDAL ramme seng, barneseng HENSVIK. Sink og metall er også tøft å sette sammen med møbler og interiør i tre. DRIVVED: Tøff stol i drivved som kan live opp den maritime stilen på . Det er to ulike stilarter på rommene, en maritim stil og en mer haromonisk stil. Vi har nå maritim stil interiør fra Finn.


Fine ensfarget sko med seilbåtmotiv i rø hvit eller marineblå. I samarbeid med Riis Interiør, har vi innredet denne hytta i maritim stil. Os Trekultur har levert alle tre-innredninger, og alle rommene følger samme røde tråden. I denne stilen mye av alle slags alternativer nachinayaot interiør marine. Hvis vi tenker i retning av tradisjonell maritim stil for en mer typisk . Superfin sommerstil for deg som liker maritimt, blått og klassiske striper.


Legg til bittelitt rødt, enkelt grafisk mønster, kork og lyst tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg