mandag 11. januar 2016

Drivved spisebord

Agnes spisebord 200xcm kullsort bordplate med hvitmalte kryssbein i kr. Stilig på hytta med Agnes spisebord og Randi sofabord i Drivved og hvitt. Bordplaten er laget av resirkulert treverk.

Spisebord - produkter i kategorien Drivved. Dubai Grande Spisebord (Sort+resirkulert alm). Dette spisebordet beskrives best med to setninger, robust og vakkert.


Ask spisebord har en tøff kombinasjon av stål og tre.

Bordet er håndlaget med drivved beiset heltre eik bordplate og grålassert understell. Dette flotte spisebordet er det ingen som har maken til :) NB! Vintage spisestuebord med bordplate av drivved fra Bohus.


This Pin was discovered by Monica Brubakken. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Drivved lager møbler og veldig mye annet, av nedrivde låver. Jeg er så heldig at jeg får et lite samarbeid hvor de skal fikse et spisebord til meg. I dag er hyttetomta fylt med drivved og annet trevirke som skal bli til bor stoler, benker, pyntestiger, lysestaker, skapfronter, speilrammer, . Lekkert håndprodusert spisebord som også passer godt som skrivebor med praktiske skuffer.


Bordplaten er laget av gammel alm etter gamle tredører. Har prøvd meg på det jeg vil kalle for Drivved vasking av spisestua. Spisebordet er knappe ett år gammelt, men som sagt alt for mørkt etter . Oppdater instagram for å se breddeformat. Vårt #showroom på #Høvik #spisebord #bad #stuebord #soverom #uterom #håndlagetavoss #barefordeg . Treverket e fra et over 1år gammelt hus. Siden brukte vi det til trapp på Tusshaugen.


Hei, ønsker pris på flytting av ett spisebord 240x100x75cm, jernramme/drivved. Fra/til adresse innenfor ca 2-3km oslo/grunerløkka. Julia tok utgangspunkt i noen ubehandlede bord og lot penselen jobbe. Resultatet – en fargesterk spise- plass der gull møter drivve som møter hvitt og turkis.


Etter mye synsing og mening og frem og tilbake med nytt spisebor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg