mandag 25. januar 2016

Tømmerpriser allskog 2016

I en kronikk i Nationen skriver sjefen i Treindustrien Heidi Finstad at skogeierne må slutte å klage på tømmerprisen og heller se alle mulighetene en treindustri i . Ved inngangen til vinteren er det fremdeles stor etterspørsel etter sagtømmer av gran og furu. Prisene på sagtømmer ligger cirka kroner høyere enn sist vinter .

Nordtrønderske medlemmer av skogeierandelslaget Allskog fikk før. Han er blant skogeierne som lar skogen stå på grunn av lav tømmerpris. Hindrer tømmerprisen utvikling av treindustrien?


To see more from Allskog SA on Facebook, or create an account.

Allskog i ditt nærområde i Nordland) og NEG-skog. I Allskog jubles det over tidenes hogst, og verdens lengste andelslag passerer. Nå er forklaringen på rekordhogsten gode tømmerpriser og gode. Nå til dags er tilgang på informasjon om tømmerprisene mye bedre, men man kan jo.


Allskog prøver sikkert å oppnå noe slikt nord for Dovre. I mai 20ble sagtømmer av gran betalt med 4kroner. Smelteverket i Finnfjord har fått flis fra Allskog til sin smelteprosess siden 2013. Hjem/Forum/Skog og ved/tømmerpriser,driftspriser.


All skog skal vurderes etter de alminnelige kriteriene for virksomhet slik de er.

Tømmerpriser og avvirkningskostnader; Driftsforhold som terreng, . Ifølge Per Egil Rønning i Allskog er ikke vinterprisene for furu . Vinterens tømmerpriser blir som følger per kubikkmeter: Furu prima sagtømmer: kr 480. Vi ligger fremdeles 15-kroner over prisene fra 200 opplyser driftsleder i Allskog, Per Egil Rønning. Publisert: januar 2016:PM Sist oppdatert: januar 2016:PM.


Det er greit å bli oppdatert på tømmerpriser og kapperegler for oss . ALLSKOGs næringspolitiske sjef, Anna CB Moe, er i dag på kjøretur til Orkanger med. Overvåking viser økende antall barkbiller i 20i alle landsdeler hvor denne. Gjennomsnittlig tømmerpris gikk samtidig opp med kroner i denne perioden.


All skog i Norge i dag er i praksis sertifisert, så vær klar over at når dere utfører arbeid i skogen. De siste årene har det vært fokus på fallende tømmerpriser og. Jus i forbrukerforhold - Avtaler med privatpersoner . Allskog har solgt aksjene sine i ST-Gruppen AS for millioner kroner.


Høye tømmerpriser forverrer Norske Skog-krisen. Glommen Skog SA og WoodNor AS (selskap eid av All Skog Holding m.fl.). Saken var til behandling i Sør-Østerdal tingrett i januar 2016. Bestyrerfunksjonen er ivaretatt med avtale med Allskog.


Avvirkningsnivået legges opp på et lavt nivå grunnet forholdsvis svake tømmerpriser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg