fredag 22. januar 2016

Lafte panel

Panelen selges direkte fra gården sammen med andre utvalgte paneler og lister. Dette er en flott panel som gir et veldig ekte laftet utseende og har mange . Laftekledning AS ble startet i 20i Verdal, Nord-Trøndelag.

Dette er en flott panel som gir et veldig ekte lafte utseende og har mange muligheter. Profilen på panelen blir dypere med tykkelsen. Panelet er raskt å sette opp, og et rimelig alternativ til tradisjonelt laftetømmer. Skjåk Trelast sitt laftepanel blir produsert av senvokst furu fra fjellbygda Skjåk. En flott panel som gir et veldig ekte lafte utseende.


Vi skal bruke laftepanel med flat profil i noen av rommene på hytta. Har sett en del forslag her inne på hjørneløsninger, men sliter med å finne ut . Laftepanel med flat profil: forhandlereinnlegg10. Innvendig panel - Saltdalshyttasaltdalshytta. BufretLignendeDenne paneltypen er utviklet spesielt for Saltdalshytta, og er i virkeligheten svært lik vanlig furugulv. Dette innebærer også at materialene er ferdig tørket, slik at . Hei Jeg driver å rehabliterer og er på jakt etter en innvendig rundtømmer panel som er på eksisterende vegger.


Fjell-laft Uvdal AS startet virksomheten på begynnelsen av 1990-tallet, og driver.

Vi leverer forskjellige typer panel for innvendig bruk, både kopier av profiler .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg