torsdag 14. januar 2016

Pusse opp lakkert furutrapp

Du vil slite med å få pusset opp furutrappa til under femten tusen. Hvis trappa er lakket, slik de fleste furutrapper er, må lakken rubbes og . Vi skulle egentlig vente med å pusse opp trappa, men siden vi pusset.

Siden furutrappen var lakkert skulle de etter boka ha pusset den først, . Her får du tips og råd om du skal pusse opp trapp. Lakkerte trapper: Du kan bruke de fleste vannbaserte lakker og farger, for eksempel . Jeg har en lakkert furutrapp som skal pusses og males/lakkes på nytt.

Den er tidligere lakket, og skal nå få en dekkende. FØR OG ETTER: Den gamle furutrappen så mørk og sliten ut. Mange som pusser opp hjemme fokuserer gjerne på nytt gulv, kjøkken, eller maling av vegger og tak.


Både trinn og rekkverk var lakkert fra før. Puss trinnene grundig og helst helt fri for gammel lakk. Vi har nemlig også en kjip, lakkert furutrapp fra 80-tallet, som vi ikke akkurat ser fram til . Vi skal pusse opp trappa vår, det er en lakkert furutrapp.


Jeg ønsker å male hele hvit, men mannen er skeptisk til å male trinnen hvite siden skitt synes så fort og . Oppussing av trapp: hva male trinnene med?

Male furutrapp og furudører hvitt - Side 2innlegg21. Trapper: Hvordan kan du pusse opp trappa? En sliten trapp kan bli som ny, men det er flere alternativer - og store prisforskjeller.


Jeg gjorde som Karna sier, da jeg malte og pusset opp trappen her. Gulv,Gulvsliping,Snekker Slipe ned og pusse opp en furutrapp, 1grader, åpne trinn. Den er en genial maling til gulv og trapp - den er nemlig ikke glatt i det hele tatt. Snart skal jeg male trappa vår hvit, en gammel, lakkert gulnet furutrapp.


Vi bor i et tredve år gammelt hus i Kragerø som vi pusser opp rom for . Kjøpte gulvmaling, en type man kunne male rett oppå lakken med. Pusse opp trapp, bygge inn trapp, lage garderoberom. Etter å ha satt inn trinnene med lakkrens gikk lakken greit av med Jordan skrape.


Neste spørsmål: funker det med svart trapp eller blir det fort slitt og stygt? Den hvite malingen avslører ganske mye, men oppsiden er at det er veldig lyst . Vi har en lakkert furutrapp i huset som er bygget i 1994. Vi hadde Per Jegerlund til å pusse opp den gamle trappen vår som var i lakkert furu.


Hvordan male lakkert furu tripp trapp stol. Vi skal pusse opp en gammel spisestue i tre med mange utskjæringer – vil lakken sitte godt på . Vi har trapp i lakkert furu og har nå lyst å gjøre noe med den. Hvis jeg var deg ville jeg først pusset trappa helt ne deretter malt trappa i en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg