onsdag 20. januar 2016

Vannbasert lakk

Fremgangsmåten for lakkering er den samme ved bruk av vannbasert og oljebasert lakk. TreStjerner Gulvlakk Vannbasert anvendes på tre-, . TreStjerner Gulvlakk Vannbasert anvendes på tre-, parkettgulv og kork.

Den er slitesterk, tørker hurtig og luktsvak. TreStjerner Gulvlakk Vannbasert gir et lyst . Type maling: Modifisert polyuretan lakk; Glans: 90; Støvtørr: time; Overmalbar: Ca timer; Anbefalt forbruk: 10-mpr liter; Påføringsmetode: Pensel eller rull .

Dersom du lufter godt forsvinner lukten etter lakken er herdet. A: Vannbasert lakk er hardere, sprøere og sterkere enn oljebasert lakk. Produkttype og egenskap: TreStjerner Gulvlakk Vannbasert er en høykvalitets, vanntynnbar, akryl-/polyuretanlakk for tre og parkett. Lakk og Karosseri: Hvor lang tid tar det før vannbasert lakk ikke trekker til seg støv sammenlignet med løsemiddelbasert lakk til bil?


Vannbasert interiørmaling/beis/lakk bruker i stor grad vann som løsemiddel. Mindre mengder av andre løsemidler kan forekomme. På tykke bord kan du påføre 2–strøk vannbasert lakk på samme dag, men på tynne bord anbefales det ikke mer enn ett strøk om dagen.

Hvordan bruker dere å gjøre det når dere lakker med vannbasert lakk på f. Bona har vært en foregangsbedrift i overgangen fra løsningsmiddelbaserte gulvlakker til moderne og miljøvennlige vannbaserte lakktyper. Classic serien er Gulvkompagniet egne lakk og beiseprodukter. Disse er utviklet i nært samarbeide med våre kunder og har vært blant de mest solgte i Norge i . Vi skiller mellom løsemiddel- og vannbaserte gulvlakker når vi utfører lakkering av gulv.


Fremgangsmåten for lakkering er den samme enten du velger en vannbasert eller oljebasert lakk. Er bare viktig å passe på at du ikke bruker en veldig gul lakk på lyse farger. Lady Interiør/Tre og så lakkert med en vannbasert gulvlakk :) . Men så til spørsmålet:Er det så at det nå er forbudtå bruke oljebaset lakk?


Har stort sett hørt negative ting om vannbasert lakk,så man blir jo en . Vanlig lakk inneholder miljøskadelige organiske løsemidler. De fordamper under produksjon og tørking og krever .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg