mandag 18. januar 2016

Nøkkelboks clas ohlson

Boks med kombinasjonslås for oppbevaring av nøkler.

Hvis noen andre skulle være interresert i en slik boks, så koster de 298kr på clas ohlson. Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Clas Ohlson Norge på Facebook. Har også hørt at de selger dem på Clas Ohlson.


Har du en slik nøkkelboks på hytta di eller hjemme?

Noen som har erfaring med bruk av nøkkelboks på hytta? Clas Ohlson har et alternativ til kroner 24-. Fordel med kodelås kontra nøkkelboks at de ikke kan kopieres. Clas Ohlson har for øvrig enkle og greie slike kodebokser for nøkler av den . Abus-12-klasse-… Du kan kjøpe abus 12 klasse.


Du kan kjøpe abus nøkkelboks til vegg m/kode hos MPX. Nøkkelboks med kode er et poeng dersom hytta skal leies ut og utleier vil. Vi har kjøpt en liten nøkkelboks som henger ved døra og som man taster en kode for å åpne.

N CB8kkelskap-med-kombinasjonsl CA5s/40-8727; Skriver A blekk farge. Kjøp heller en nøkkelboks med kode til å ha nøkkelen i Fås på Clas Ohlson. Også Clas Ohlson og Jula selger tilsvarende postkasser for en rimelig penge, mens en god del nettbutikker selger andre for den. Kassereren ga meg penger og jeg dro til Clas Ohlson og kjøpte en vannkoker. Slike nøkkelbokser får man kjøpt blant annet hos Clas Ohlson.


Tror ikke det er så dyrt, tror man får det på Clas. Også Clas Ohlson og Jula selger tilsvarende postkasser for en rimelig penge, mens en god del nettbutikker selger andre for den dobbelte eller . Clas Ohlson for et par hundrelapper, veldig nøyaktige og greie å bruke. Jeg vet ikke hvordan alarm de selger fra clas ohlson så det skal jeg ikke diskutere, men.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg