mandag 11. januar 2016

Microtemp termostat bruksanvisning

Microtemp type MTCer en digital termostat for montering i standard veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe type MTC-VH. Siden kan ikke vises på grunn av en teknisk feil. Alt-i-ett termostat og regulator; Innebygd timer for .

MICROTEMP er en elektronisk termostat til installasjon i standard veggboks. Microtemp er markedets mest solgte og ettertraktede termostater. Helt siden den første varianten av Microtemp, MTC, ble lansert i Norge i 198 har termostaten . Micro Matic termostat beregnet for montering i veggboks eller direkte på vegg.

Microtemp er en elektronisk termostatserie for montering i standard veggboks . Nå må jeg skru den opp til grader C for at den skal sette på varmen. Jeg måler ca kOhm i gulvføleren (gulvet er kaldt). Microtemp type MTC1991MH er en digital termostat for montering i standard veggboks eller direkte på vegg med påveggskappe type MTC-VH.


Hei Fikk en telefon fra min nabo i helgen når vi var på hytten. Det er en microtemp termostat, som har tre knapper. Uansettt jeg micromatic termostat bruksanvisning og fikk opp et greit dokument . Finns det möjlighet att få en bruksanvisning till min golvvärmetermostat?

Jag vet inte modelnamn men förhoppningsvis känner ni igen den . Se beste pris på Micro Matic MTCMicrotemp 5491000. Micro Matic termostat Microtemp MTCHvit Digital 5491000. Micro Matic Termostat MTC1991MH gulv/luft/reg Hvit 54900Digital Termostat. Termostat MTC19er en driftsikker elektronisk termostat.


En termostat i Microtemp-serien fra Micromatic er utstyrtmed 2-polet bryter og passer. MICROLINE electronic thermostat for installation in standard wall box. The thermostat allows the required temperature to be set wi- thin the range 0-40°C.


MICROTEMP DIGITAL TERMOSTAT MED 2-POLET BRYTER. Microtemp type MTCer en elektronisk termostatserie for montering i standard veggboks eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg