fredag 6. oktober 2017

Hvor høyt skal knaggrekken henge

Skal du henge bilder over for eksempel en sofa, kan du gjerne bevege deg cm opp, slik at bildet får litt luft - litt avhengig av hvor stort bildet . TENK OPPBEVARING FØRST: Det er mange som skal kle av og på seg på relativt liten plass i. HENG OPP: Man trenger ikke skyvedørsgarderober for å få plass til å henge av seg i gangen.

Vi ser for oss hvem som skal bo der, hvor stort rommet er og hva slags. I en gang foregår aktivitetene ofte i et høyt tempo. Det skal være plass til tjukke vinterjakker og et sted å henge opp det regnvåte tøyet, sier Trude. Gangen er rommet som ønsker deg velkommen, men som også skal gi plass til ytterklær, sko og.


Litt oppe på veggen henger en knaggrekke som også de yngste kan rekke opp til. DET DU TRENGER: Om man skal henge opp ting i gips, er det greit å ha gipsankertang (her med rødt skaft), bor i ulike størrelser, . Med en enkel veggskinneløsning får du plass til å henge fra deg klær og. Skal du planlegge den veggmonterte løsningen selv, må du huske å ta.


Velg stativ: cm, 1cm eller 1cm høyt med stang. En knagg er ikke bare til å henge ting på. På knagger, knotter og knaggrekker folder naturen seg ut, med elg, rådyr, ekorn, hjort, blomst, sommerfugl, elefant – og.


Våre knagger skal være praktiske, fine og morsomme. Vi har hengt opp en knaggrekke i deres høyde.

De kan benyttes som sittebenk eller som skap høyt oppe på veggen, tipser Håkonsen. Prøver å finne ut hvor mye et gipsanker bygger inni veggen (blir jo brettet ned bak gipsplaten), men tror. Sikkert teit spørsmål, men hva har man forum for?


Har du plass til ei ekstra knaggrekke i et skap, gang eller en bod? Heng den gjerne litt høyt slik at den ikke kommer i veien men at barnet får .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg