onsdag 4. oktober 2017

Nortett vindsperre

Se de forskjellige kvalitetene på våre nettsider og finn riktig vindsperre produkt til ditt. NORTETT vindtettprogram er primær basert på syntetiske rullprodukter. BufretLignendeVindsperren som ikke revner.

Les mer om en av Norges mest solgte vindsperrer på Nortett sine nettsider. Vindsperre som veier lite og slipper lyset inn i byggeperioden. Finn ut mer om Halotex WVindtett på Nortetts hjemmesider. Norskprodusert Raftepapp og Luftespalte i laminert og lateximpregnert papp. Les mer om vindsperren på våre nettsider.


UV-bestandig vindsperre til spaltekledning og glassfasader. Les mer om Delta Fasade vindsperre på våre nettsider. Vindsperre benyttes på utsiden av veggen for å hindre at vinden blåser. Halotex WVindsperre er en vindsperre av høy kvalitet og . Meget kraftig og diffusjonsåpen rims til bruk rundt dører og vinduer. Nortett Rims produseres av Nortett Venti-Tak og Nortett Vindsperre.


Dampsperrer og vindsperrer til vegg med forskjellige egenskaper fra Nortett. Få mer informasjon på telefon, våre nettsider eller send en e-post. Nortett vindsperre 80x m, 7 m rul, 26 1347 16888. Hei Er det noe her som har erfaring med isola tyvek vindsperre eller nortett vindsperre.


Hvorfor skal jeg velge det ene framfor det andre? Vindsperre av polypropylen fiberduk belagt med en film av polypropylen . Nortett er en del av Nordens største produsent, Nordic Waterproofing Group, av asfaltbaserte tettesjikt. Bruksområde Nortett Vindsperre er en av markedets mest robuste og dampåpne vindsperrer, og egner seg særlig godt som utvendig vindsperre i isolerte . Utvendig vindsperre i isolerte yttervegger og takkonstruksjoner i tre . Produktspesifikasjon: Bruksområde: Type:.


DELTA Fasade, vindsperre for spaltekledning 25. Nortett Halotex vindsperre er en av markedets mest robuste og dampåpne vindsperrer, og egner seg særlig godt som utvendig vindsperre i isolerte yttervegger .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg